Politie zoekt getuigen poging beroving

donderdag 29 december 2016

Dordrecht - Donderdagochtend rond 06.00 uur probeerde een man een vrouw te beroven van haar tas aan de Voorstraat in Dordrecht. Zij verweerde zich en de dader ging er zonder buit vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

Het slachtoffer liep voorbij de McDonalds aan de Sarisgang, waar de verdachte zijn achtervolging begon. Hij achtervolgde haar via het Statenplein en de Kolfstraat naar de Voorstraat. Ter hoogte van hotel Bellevue pakte hij haar tas vast en probeerde die af te pakken. Zij verweerde zich daartegen, waardoor hij er uiteindelijk zonder buit vandoor ging. Het slachtoffer belde de politie, maar die kon de dader op dat moment niet meer traceren.De politie wil graag getuigen spreken, specifiek een man op een fiets aan wie het slachtoffer hulp vroeg maar die op dat moment doorfietste. Mogelijk kunnen zij meer vertellen over de verdachte of zijn vluchtroute. Wie informatie heeft die kan helpen bij het onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Papendrecht | 112 alarmeringen Papendrecht | Goedkoop Tanken in Papendrecht | Supermarkten in Papendrecht | Weerbericht Papendrecht