Man aangehouden na steekincident Zwijndrecht

dinsdag 4 april 2017

Zwijndrecht - Een 24-jarige man uit Zwijndrecht werd gisteren in zijn woonplaats met een mes gestoken nabij winkelcentrum Walburg aan de Dollard. Korte tijd later hielden agenten een 19-jarige man Uit Hendrik Ido Ambacht aan op verdenking van betrokkenheid. De recherche onderzoekt de toedracht en tips zijn welkom.

Om 21.15 uur werd melding gemaakt van het steekincident. Ondanks dat de man flink bloedde, kon hij zelf met zijn auto zijn huis bereiken. Hij verklaarde door een man te zijn gestoken nabij het winkelcentrum. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd en de politie startte een zoektocht. Dit leidde naar de woning van de 19-jarige verdachte uit Hendrik Ido Ambacht. Hij is ingerekend voor verhoor.

De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen. Heeft u maandagavond 3 april rond 21.00 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van winkelcentrum Walburg dat van belang kan zijn voor het onderzoek, bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan M 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Papendrecht | 112 alarmeringen Papendrecht | Goedkoop Tanken in Papendrecht | Supermarkten in Papendrecht | Weerbericht Papendrecht