Onderzoek naar overval tankstation Dordrecht

maandag 30 januari 2017

Dordrecht - Een overvaller was vanochtend al vroeg op pad in Dordrecht. Hij sloeg toe op een tankstation aan de S.M. Hugo van Gijnweg en wist zich na de overval snel uit de voeten te maken. Het overvallenteam onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De man stapte rond kwart over zes de shop binnen en bedreigde de medewerker met een mes. Hij eiste geld uit de kassa en sigaretten. Nadat hij dit had gekregen, vertrok hij via het voetpad aan de achterzijde van het tankstation de wijk in. De politie was er snel en zette de wijk af. Ook een politiehond zocht mee. Al met al zonder resultaat. De overvaller wist snel te vluchten. 

Bel de politie

De medewerker was weliswaar geschrokken, maar raakte bij de overval niet gewond. De politie heeft zijn verklaring opgenomen en sprak al met een enkele getuige uit de omgeving. Maar alle informatie is welkom. Heeft u vanochtend rond kwart over zes iets opvallends gezien op of rondom de S.M. Hugo van Gijnweg? Meld het alstublieft bij de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Papendrecht | 112 alarmeringen Papendrecht | Goedkoop Tanken in Papendrecht | Supermarkten in Papendrecht | Weerbericht Papendrecht