Brand brengt hennepkwekerij aan het licht in Zwijndrecht

woensdag 29 maart 2017

Zwijndrecht - De politie hield dinsdagnacht twee personen aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een hennepkwekerij, die ontdekt werd na een brand aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht.

Rond 02.00 uur ’s nachts werd melding gemaakt van een brand in een huis aan de Rotterdamseweg. Toen de hulpdiensten arriveerden, was er niemand meer in de woning. De bewoonster, die buiten stond, gaf aan dat ze zich niet goed voelde en is in het ziekenhuis nagekeken. De brandweer bluste de brand en ontdekte dat in het pand een hennepkwekerij met honderden planten zat. Toen de 24-jarige bewoonster weer terug was uit het ziekenhuis, is zij aangehouden. Een 50-jarige man uit Zevenbergen die zich ook in de nabije omgeving van het huis bevond, is ook aangehouden.

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Papendrecht | 112 alarmeringen Papendrecht | Goedkoop Tanken in Papendrecht | Supermarkten in Papendrecht | Weerbericht Papendrecht