Verdachten steekpartij Dordrecht aangehouden

maandag 3 april 2017

Dordrecht - Een 32-jarige man uit Dordrecht raakte zaterdagochtend vroeg bij een steekpartij gewond aan zijn hoofd. Aan de steekpartij ging een ruzie vooraf. Uit het rechercheonderzoek kwam dat twee mannen, een vader en zoon, betrokken waren geweest. Zij hebben zich op verzoek van de politie gemeld en zijn aangehouden.

De Dordtenaar en de daders kregen die ochtend om onbekende reden ruzie in een woning aan de Prinses Irenestraat. Deze ruzie mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer vluchtte vervolgens de woning uit in de richting van de Prinses Margrietstraat. Daar troffen agenten hem niet veel later bloedend aan in het portiek van een woning. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer mee te nemen naar het ziekenhuis.

 

Dader gevlucht

Toen agenten in de woning op zoek gingen naar de daders, bleek deze inmiddels gevlucht. In de woning troffen zij nog wel een 36-jarige vrouw uit Delft. Zij werd als getuige meegenomen naar het bureau om daar gehoord te worden.

Verdachten komen zich melden

De recherche startte meteen een onderzoek en kwamen uit bij een 46-jarige man uit Dordrecht en zijn 28-jarige zoon uit Delft. Op verzoek van de politie hebben deze mannen zich zaterdagmiddag gemeld. De 28-jarige man wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. Zijn vader is inmiddels vrijgelaten, maar blijft wel verdachte in het onderzoek. 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Papendrecht | 112 alarmeringen Papendrecht | Goedkoop Tanken in Papendrecht | Supermarkten in Papendrecht | Weerbericht Papendrecht