Winkeldief aangehouden met auto en garage vol gestolen spullen

donderdag 2 februari 2017

Sliedrecht - De politie hield dinsdag in Sliedrecht een 39-jarige winkeldief aan. Een vluchtpoging van de man had geen zin. In de auto, waar de politie veel vermoedelijk gestolen spullen aantrof, zat zijn dochtertje op hem te wachten. Toen agenten de peuter thuis brachten, vonden ze in de garage nog veel meer waarschijnlijk gestolen waar.

Op dinsdagmiddag 31 januari kreeg de politie een melding van winkeldiefstal bij een huishoudwinkel op de Kerkbuurt. Politiemensen zagen de verdachte lopen over de Merwestraat. De Sliedrechtenaar ging er rennend vandoor, maar agenten waren hem te snel af en arresteerden hem op De Klopstraat. Na zijn aanhouding keken agenten in zijn auto, waar ze naast een klein meisje vooral heel veel spullen aantroffen, waaronder keukenbenodigdheden, een frituurpan, speelgoed en dekens.

Politiemensen brachten het kind thuis en daar stonden in de garage schappen vol met nog meer spullen zoals keukenmachines, staafmixers en taartvormen. De politie onderzoekt de herkomst van alle in beslaggenomen goederen. De verdachte zit nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Papendrecht | 112 alarmeringen Papendrecht | Goedkoop Tanken in Papendrecht | Supermarkten in Papendrecht | Weerbericht Papendrecht